Artemis - Oppdatering av fastvareversjon og utgivelsesmerknader

Artemis - fastvareversjon: v.3.03.00

Dato: 6.7.2022

Oppdater innhold:

• Forbedring av tilkobling i svakeste nettverksforbindelse med ekstern antenne. Hvis den eksterne antennen er ødelagt, tar denne versjonen over 10 minutter før enheten får første tilkobling, da den først prøver alle nettverk før den går til intern antenne. I slike tilfeller er det å foretrekke at brukeren kun velger intern antenne som er i bruk.
  • Noen andre rettelser og forbedringer.

Merk!

Enheten laster ned og installerer automatisk nye programvareoppdateringer så snart de er utgitt

Derfor kan du ikke sende selve oppdaterings kommandoen til Artemis gjennom Tracker-appen.