Din Tracker Hunter 6 eller b-Bark 6-applikasjon vil bli oppdatert eller har allerede oppdatert til Tracker

De største endringene du møter er:

  • Appens startikon endres for å matche det nye Tracker-merket.
  • Kartmarkører - menyen som lagrer markeringene du har gjort går til Kart - menyen.
  • Måten sporingsenheter og grupper deles på er i endring. Delingsnavnene og passordene fjernes og erstattes av delingslenker og koder.
  • Sporingsenhetene du eier vil automatisk bytte til den nye applikasjonen. Andre sporingsenheter du bare ser forsvinner, og eieren deres kan dele dem med deg igjen på forskjellige måter.
  • De gamle gruppene vil bli slettet, men administratoren for den nye gruppen kan invitere deg til gruppen de har opprettet på nytt.
  • Hvis du bruker flere mobilenheter samtidig, må hver ha sitt eget telefonnummer og en Google/Apple-konto.
  • Lisenspriser og salgspakker endres, kryssplasseringslisensen er ikke lenger nødvendig. Tracker lar deg kontrollere og spore Tracker, Pointer, Ultracom og B-Bark sporingsenheter.
  • Hunder og andre dyr vil ha en profil som deres posisjonsdata vil bli lagret bak
  • Tracker G400 og G400i-baserte sporingsenheter støttes ikke lenger i applikasjonen og vises ikke i den.
  • Du kan finne oppdatert veiledning på vår støttenettside.
  • Les instruksjonen nedenfor i detalj, hvor du kan finne ut mer om endringene 


ENDRINGER MER DETALJERT:


APPENS STARTIKON ENDRES FOR Å MATCHE DET NYE TRACKER-MERKET

Vi har redesignet Trackers merkevare. Med den vil startikonet til applikasjonen se slik ut: 


KARTMARKØRER-MENYEN FLYTTES TIL "KART" -MENYEN

Vi har gruppert kartrelaterte problemer under Kart-menyen. Kartmarkeringene du har lagret har også flyttet dit.

 

MÅTEN SPORINGSENHETER OG GRUPPER DELES PÅ ER I ENDRING 

Nå vil ikke flere delingsnavn eller passord brukes. Enheter har tillatelser til eier, administrator og visningsnivå, som du kan opprette en kode for deling eller dele den direkte fra applikasjonen ved å bruke en hyperkobling, f.eks. WhatsApp, sms eller e-post.

Grupper har heller ikke delingsnavn og passord, men har også administrator-, medlems- og tilskuerkode som du kan dele med hyperkoblinger.

SPORINGSENHETENE DU EIER VIL AUTOMATISK BYTTE TIL DEN NYE APPLIKASJONEN. ANDRE SPORINGSENHETER DU BARE SER FORSVINNER, OG EIEREN DERES KAN DELE DEM MED DEG IGJEN PÅ FORSKJELLIGE MÅTER
På grunn av en endring i måten sporingsenheter og grupper deles på, vil andre sporingsenheter enn de du eier, bli fjernet fra applikasjonen din. Når applikasjonen starter for første gang, vil du bli spurt om alle sporingsenhetene du har eierens passord for, om du faktisk eier den enheten. Dette er fordi enheten kun kan ha én bruker som har eierrettigheter. Eieren kan gi administratorens rettigheter til alle som trenger å kontrollere sporingsenheten eller endre innstillingene.


Når du er eier av en enhet, husk at hvis du vil at andre skal kunne spore sporingsenheten din, må du legge den til i gruppene du ønsker, eller dele administratoren eller visningsrettighetene til brukerne du ønsker.


Hvis eieren av enheten for eksempel er et selskap eller en enhet som ikke har lisens, er det nødvendig å avtale hvilken bruker som bruker eierens rettigheter.


Hvis du ved en feiltakelse under oppstarten av programmet valgte at du ikke er eieren av en sporingsenhet og at du skal være eieren, kan du starte valgprosessen på nytt med funksjonen:   meny > Konto > Flytt sporingsenheter igjen. (funksjon aktivert fra og med versjon 7.1.2)


Hvis du ved et uhell tok eierens rettigheter til en enhet som du ikke burde ha tatt dem til, kan du trykke på papirkurven øverst på skjermen for enhetsinnstillinger for å frigjøre eierskap til enheten eller overføre eierskapet til en av enhetsadministratorene på Innstillinger - menyen til sporingsenheten, som vil gjøre ham eller henne til eier og deg til administrator.


Hvis noen andre har overtatt rettighetene til eieren av sporingsenheten du eier, kan du gjenopprette dem ved å legge til enheten på enhetene ved å bruke +-knappen nederst til høyre i menyen og lese QR-koden på pakken til enheten. enhet. I andre tilfeller, kontakt Tracker Support.


DE GAMLE GRUPPENE VIL BLI SLETTET, MEN ADMINISTRATOREN FOR DEN NYE GRUPPEN KAN INVITERE DEG TIL GRUPPEN DE HAR GJENSKAPT

Som et resultat av endringen i måten gruppene deles på, har de gamle gruppene blitt fjernet fra den nye Tracker-applikasjonen. Hvis du bare har vært medlem av gruppene, vent til gruppeadministratoren inviterer deg til gruppen med en lenke du vil motta, for eksempel via SMS, WhatsApp eller e-post eller med deltakelseskoden du skriver inn i Grupper - menyen + og skriv inn koden.

En ny gruppe opprettes ved å trykke på +-knappen i Grupper-menyen og klikke på + og Opprett en ny gruppe. Etter at du har opprettet gruppen, inviter medlemmer til å bli med i den, og muligens andre administratorer. Be gruppemedlemmer som eier sporingsenheter om å legge til sine egne sporingsenheter i gruppen. Et teammedlem kan legge til sin sporingsenhet i gruppemenyen ved å velge + og velge mine GPS-enheter.

Du kan også legge til kartmarkeringer og områder til gruppen, fra +-knappen nederst til høyre på gruppeskjermbildet.

Kartoppføringer kan importeres fra mange forskjellige kilder.

  • Ønsker du å tilpasse kart, jakttårn osv. anbefales det å bruke planner.tracker.fi – service
  • Du kan også legge til individuelle områder og kartmarkører til en gruppe.

Hvis du vil legge til kartmarkeringer fra gamle grupper i Tracker Hunter 6, kan du gjøre det fra Gruppe > Kartmarkeringer > + > Importer fra gamle Tracker-grupper.

Hvis du trenger å vite hvem og hvilke sporingsenheter som var i gruppene i Tracker Hunter 6-applikasjonen din, kan du se dem på: https://share.tracker.fi . Der kan du også se eierne av sporingsenhetene som var i den gamle gruppen, slik at du vet hvem som må inviteres til den nye gruppen og hvem du skal be om å legge sporingsenhetene inn i gruppen, hvis du vil ha de samme hundene i den nye gruppen som før.


HVIS DU BRUKER FLERE MOBILE ENHETER SAMTIDIG, MÅ HVER HA SITT EGET TELEFONNUMMER OG EN GOOGLE/APPLE-KONTO
I fremtiden vil lisensen din være låst til en Google- eller Apple-konto. Når du installerer applikasjonen, vil du bli bedt om telefonnummeret som var i Tracker Hunter 6-applikasjonen for å hente informasjon om Tracker Hunter 6-lisensen. Hvis du har flere enheter der du ønsker å bruke applikasjonen samtidig med separate lisenser, må du hver bruke en unik Google/Apple-konto og et unikt telefonnummer.

Hvis du installerer applikasjonen med samme konto på to enheter, kan du bruke dem vekselvis på enheter, men ikke samtidig.


LISENSPRISER OG SALGSPAKKER ENDRES, KRYSSPLASSERINGSLISENS ER IKKE LENGER NØDVENDIG
I fremtiden kan tracker brukes til å spore og kontrollere Tracker, Ultracom, Pointer og B-bark enheter direkte. Dette har, avhengig av land, også påvirket lisenspriser og lisenspakker.


HUNDER OG ANDRE DYR VIL HA EN PROFIL DER DERES POSISJONSDATA VIL BLI LAGRET

I Sporingsenhet – menyen er det lagt til en "hundeprofil", eller en "reinsdyrprofil". Profilen inneholder informasjon om dyreprøven. Sporene og noen innstillinger lagres under profilen. Hvis du bytter sporingsenhet på et annet dyr, er det lurt å lage en egen profil for det. Når du ser en reprise, trenger du dermed ikke lenger å formidle hvilken enhet som registrerte dyrets spor, men du kan enkelt se alle sporene som dyret har reist.

Hvis du kjøper en ny sporingsenhet til dyret ditt, vil sporet fortsatt lagres for dyret ditt, og hvis du selger den tidligere sporingsenheten til noen andre, vil ikke de registrerte sporene overføres til den nye eieren fordi de er knyttet til dyrets profil.


TRACKER G400 OG G400I-BASERTE SPORINGSENHETER STØTTES IKKE LENGER I APPLIKASJONEN OG VISES IKKE I DEN

Tracker G400 og G400i-baserte sporingsenheter støttes ikke lenger i applikasjonen og vises ikke i den
Den nye Tracker-applikasjonen støtter ikke og viser ikke Tracker G400 v2.07, v2.08, v2.08i og Pointer Magnum v2.07 og v2.08 sporingsenheter, som annonsert i april 2021 og januar 2022 både på nettstedet vårt og i nyhetsbrev på e-post, i tillegg til flere byttetilbud.


I tillegg til de SMS-baserte funksjonene som er blokkert av Google og Apple og som er essensielle for gamle halsbånd, krever det nye Tracker-backend-systemet sporingsenhetsfunksjoner som allerede ikke er tilgjengelige i de sporingsenhetene, som er mer enn 10 år gamle, ikke har og kan ikke fjernoppdateres. Takket være det nye Tracker backend-systemet er det nå kompatibilitet for Tracker, Ultracom og WeHunt, samt mulighet for å tilby andre nye tjenester.


DU KAN FINNE OPPDATERT VEILEDNING PÅ VÅR STØTTESIDE 

Vi oppdaterer kontinuerlig instruksjonene på supportnettstedet vårt support.tracker.fi , du kan også sende inn en gratis støttebillett eller ringe det betalte kundeservicenummeret.