Tracker app - Grupper

Gjennom grupper kan du se plasseringen til andre venner og hunder i samme gruppe på Appens kartvisning, samt annet kartmateriale og kartmarkører som deles med gruppen

 

Hvis du er administrator eller medlem av en gruppe, kan du også legge til dine egne enheter, kartmateriale og kartmarkører i gruppen, og bruke gruppechat.


Om nødvendig kan du sjekke nettsiden https://share.tracker.fi hvilke grupper du tidligere tilhørte i Tracker Hunter 6-applikasjonen
 

 

Bli med i en gruppe 

- Åpne hovedmenyen -> Grupper -> Pluss-ikon -> Bli med i en gruppe

- Skriv inn gruppetilmeldingskoden du mottok for gruppen

- Trykk på "Bli med i gruppe"

Opprette en ny gruppe 

- Åpne hovedmenyen -> Grupper -> Pluss-ikon -> Opprett ny gruppe

- Skriv inn et navn for den nye gruppen

- Trykk på "Opprett gruppe"
  

Gruppeinnstillinger 

- Åpne hovedmenyen -> Grupper

- Fra Grupper-menyen trykker du på gruppens navn

Som administrator for gruppen kan du:

- Legg til et profilbilde for gruppen

- Du kan opprette og dele deltakelseskoder til en gruppe

- Gruppeadministratoren kan også fjerne enheter eller medlemmer fra gruppen

- Som administrator kan du trykke på et annet medlems navn og endre medlemmets rolle til admin (kan være mer enn én administrator) eller tilskuer til arrangementet (se denne artikkelen for mer informasjon).

 Som gruppeadministrator eller medlem kan du:

- Trykk på Pluss-knappen nederst på Innstillinger-menyen

- Du kan deretter legge til følgende elementer:

  •  Egne GPS-enheter
  • Interessepunkt (POI/veipunkt)
  • Linjemarkør
  • Områdemarkør
  • Kartplanlegger -design (kart)

 

Som gruppetilskuer kan du:

- Se gruppeadministratorer, medlemmer og hunder som har lagt til gruppen på appens kartvisning

- Du kan ikke legge til dine egne venner, enheter, kartmateriale eller kartmarkører til en gruppe

- For mer informasjon om gruppetilskuere, se denne artikkelen.
  

Forlate en gruppe

- Åpne hovedmenyen -> Grupper

- Fra Grupper-menyen trykker du på navnet på gruppen

- Nederst i gruppeinnstillinger-menyen kan du trykke på "Forlat gruppe"

 

MerkHvis du er den eneste administratoren av gruppen, kan du ikke forlate gruppen

Administratoren kan trykke på søppelbøtteikonet og slette gruppen når det er nødvendig
  

Gruppe chat 

- Åpne hovedmenyen -> Chat -> Velg gruppe

- Skriv meldingen din og send den til medlemmene i gruppen

- Merk! Du kan også legge ved en tegning til meldingen din ved å trykke på ikonet til høyre for inndatafeltet for melding

- Hvis du vil slette meldingen du sendte, trykk og hold meldingen og velg "Slett"