Tracker App - Sikkerhets egenskaper

"Sikkerhet" og "Hundesikkerhet" bruker Tracker live-tjeneste for å overføre posisjonsinformasjon (krever en betalt lisens)

"Train-on-area" -alarmen er bare tilgjengelig hvis "Pro mode" er aktivert i applikasjonen "Ulv" og "Tren-på-område" -alarmer krever ikke betalt lisens.

 

Sikkerhet

Åpne: Hovedmeny -> Innstillinger -> Sikkerhet -> Sikkerhet

 

Ved å slå på "Sikkerhet" lar du andre Tracker- eller Ultracom-brukere innen 2 km følge deg, og du vil kunne se deres posisjon på kartet. Din egen posisjon vises anonymt og det samme gjelder andre brukere som har «Sikkerhet» på. Du ser ganske enkelt et ikon på kartet med teksten "Person" (ingen annen informasjon tilgjengelig eller synlig)
  

Hundesikkerhet

Åpne: Hovedmeny -> Enheter -> Trykk på navnet på enheten

 

Når "Dog Safety" er på, vil de jegerne som bruker Tracker-appen med "Tracker Safety" aktivert anonymt se på kartet, innenfor en radius på 2 km, ikonene til alle hunder som eieren av den GPS-enheten har valgt "Dog Safety" for. " funksjon for å være aktiv.

 

Du kan også trykke på "Sikkerhetsmerknad" som vises ved siden av hundens ikon som vises anonymt på kartet, sammen med "Sikkerhetsmerknaden" som er knyttet til den, f.eks. "Fang en hund!"

 

Ulver 

Åpne: Hovedmeny -> Innstillinger -> Sikkerhet -> Ulver

 

- Flytt markøren på kartet til der du vil lagre "Ulv"-rapporten

- Trykk på POI/Waypoint-ikonet nederst på kartet

- Velg: "Rapporter en ulv"


Når ulverapporten er lagret, vil den etterlate et ulveikon i kartvisningen, i forbindelse med navnet på den som rapporterte den, og feltet i parentes oppdateres i sanntid med informasjon om ulverapportens alder. 

 

Ulverapportikonet vises på kartet i maks. på en avstand på 2km og og fungerer på forskjellige kartnivåer med tanke på synlighet og størrelse på samme måte som ikonet til hunden gjør.

 

Trykk på ikonet for å se mer detaljert informasjon om ulverapporten, og hvis du er den som har lagret den rapporten, kan du også slette den ved å trykke på ulverapportikonet og deretter trykke for å fjerne/slette

 

Etter 3 dager forsvinner ulverapporten automatisk og før det indikerer fargen på ikonet også alderen på observasjonen, dvs. for ulverapporter med alder under 24 timer er ulveikonet rødt og hvis det er eldre enn 24 timer er fargen gul og for 48 timer gammel er fargen grå

 

Hvis du vil verifisere en ulvrapport lagret av noen andre, trykker du på ulvikonet på kartet og det er en knapp nederst på hurtigmenyen for å bekrefte observasjonen, eller hvis observasjonen er utdatert eller feil, kan du trykke: "Nekting"

 

En ulverapport kan lages, lagres, åpnes for visning, verifiseres og bestrides (avvises) uavhengig av om du har en Tracker- eller Ultracom-applikasjon, dvs. den lagrede ulverapporten og dens ikon på kartet er synlig i alle disse applikasjonene, og du kan også verifisere eller avslå det uavhengig av hvilke av disse applikasjonene som ble brukt da de opprinnelig ble laget og lagret

 

Misbruk av "Ulver"-systemet vil resultere i oppsigelse av kundens brukerkonto

"Tog-på-området" -alarm

Åpne: Hovedmeny -> Innstillinger -> Sikkerhet -> "Tren-på-område" -alarmer

 

"Train-on-area" -alarm er kun tilgjengelig hvis du har aktivert "Pro mode".

Når den er slått på, vises "Train-on-area" -alarmer hvis det er et tog nærmere enn 25,0 km. Togplasser er foreløpig bare tilgjengelig i Finland og Sverige