Jag vill skicka min GPS-enhet till service / underhåll, hur gör jag?

Vi rekommenderar att du lämnar in din GPS-enhet för servis vartannat till vart fjärde år.

Om din enhet behöver service eller reparation skapa ett serviceärende.

OBS!

Följande produkter servas inte längre:
Tracker TTA-310 serien (TTA-310x/TTA-310/TTA310i/TTA-310ia) Grå GPS-enhet, GPS-enhet med orange antenn (Tracker) eller en orange GPS-enhet med en separat GPS-mottagare ansluten till den övre delen av halsbandet (Pointer)

Support (mjukvaruuppdateringar och underhåll) och drift av första generationens G400 GPS-enheter för har avslutats i maj 2021

1st Generationens GPS enheter:

Tracker G400 v2.07, v2.08, v2.08i
Pointer Magnum v2.07 ja v2.08

Du kan ta reda på versionsnumret genom att öppna Tracker Appen gå till mållistan och trycka på namnet på enheten: "Version"

Versionsnummer är också antingen skrivet på GPS-enhetens chassi eller så kan det hittas på ett klistermärke: (versionsnummer i fetstil)

SW: G400.V2.07

Mer detaljerade instruktioner om hur du hittar versionsnumret för din GPS-enhet finns här

Undantaget är G400FI som är en nyare modell och kommer fortfarande tar emot programuppdateringar, service / underhåll och support