Support kontaktinformation

Här är våra olika kontaktvägar till oss på supporten.
Vi svara gärna på era frågor kring Trackers produkter
Kolla gärna igenom vår kunskapsdatabas för att hitta svaret på din fråga, snabbt och enkelt
Hittar du inte vad du söker är du välkommen att kontakta oss, se kontaktvägar nedan.

1. Du kan skapa ett ärende och skicka till oss (rekommenderas)

2. Direkt från appen Tracker Hunter 6:

• Öppna Tracker Hunter 6
  • På kartan trycker du på menyknappen, längst ner i vänstra hörnet, eller dra fingret från vänster sida av skärmen och in mot mitten
  • Huvudmenyn öppnas
  • Tryck på inställningar
  • Tryck på "App information"
  • Nu trycker du på "Skicka feedback" och skriver din fråga

3. Du kan nå Tracker support via WhatsApp

4. Du kan ringa vår supporttelefon Tel: 070-357 57 50

Öppettider 28/2-2021 t om 30/7-2021

Telefon Support

Måndag till Fredag  08:00-11:00

WhatsApp

Måndag till Fredag 8-14 svarar inom 3 timmar