Igångsättning av TravelSIM, användning, kostnader, problemsituationer osv.

Snabbt svar:

TravelSIM är eff förbetalt SIM-kort från Estlands mobiloperatör TravelSIM / Topconnect OU

När det gäller priser har TravelSIM har en mycket billig dataöverföring, men är dyrare om du skickar SMS eller ringer

Vanligtvis är det gratis att ta emot ett telefonsamtal och det är inget månads abonnemang eller automatisk förnyelse när saldot är slut

Du kan fylla på med mer pengar på ditt TravelSIM när saldot är slut hos din lokala Tracker återförsäljare
Du kan inte köpa denna kod i appen

Det finns två produkter du kan köpa, SIM-kort inklusive saldo eller en bara en kod för att fylla på saldot på ditt befintliga SIM-kort

Mer information:

Mer detaljerad information om TravelSIM kan du hitta här (engelsk text)

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner