Hur installerar jag appen på en mobilenhet utan SIM-kort?

Snabbt svar:

Enheten du installerar Tracker-applikationen på behöver inte ha ett SIM-kort

• När du har laddat ner Tracker Hunter 6 och öppnar den första gången ber den dig att acceptera villkor etc.
  • Sedan ber Tracker-appen om ett telefonnummer ska användas för SMS-verifikationsmeddelandet

Detta är nu där installationsprocessen skiljer sig från en enhet som har ett SIM-kort installerat

• Avmarkera först alternativet för automatisk inloggning (du hittar det här alternativet strax under där du ombeds fylla i telefonnumret)
  • Fyll i telefonnumret som är kopplat till licensen och som sitter i en mobil, dit kommer SMS verifikationen

Mer information:

Sedan kan du fortsätta med installationen genom att följa instruktionerna på skärmen

Förutom att avmarkera automatisk inloggning fortsätter installationen som vanligt, med SIM-kort installerat eller utan SIM-kort

Du kan följa dessa instruktioner om du vill se hur man installerar Tracker Hunter 6

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så kan vi ge dig mer detaljerade instruktioner