Hur kan jag uppdatera applikationen

Snabbt svar:

Ios enheter
Om appar på din mobiltelefon inte uppdateras automatiskt kan du välja en enskild app och uppdatera den manuellt genom att följa Apples instruktioner. Här förklarar dom också hur du aktiverar automatiska uppdateringar för din enhet

Android enheter
Om appar på din mobiltelefon inte uppdateras automatiskt kan du välja en enskild app och uppdatera den manuellt genom att följa  Googles instruktioner. Här förklarar dom också hur du aktiverar automatiska uppdateringar för din enhet

Mer information:

App Store för din enhet kan som standard kräva att enheten är ansluten till ett WLAN / WiFi-nätverk innan den godkänner att uppdatera appar via App Store
Uppdateras appen inte när du följer instruktionerna som nämns ovan, kan uppdateringen mycket väl lyckas om du ansluter enheten till ett trådlöst nätverk och försöker igen

Om det hjälpte med att ansluta till det trådlösa nätverket, tänk på att det kan finnas flera appar i din mobil som väntar på uppdatering. Kolla och uppdatera alla appar.

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner