Hur kan jag stoppa SMS som kommer från min GPS-enhet?

Snabbt svar:

Om SMS-meddelandet börjar med:
!TRG_01/01_50…

Du kan avbryta det genom att skicka detta SMS-svar till enheten:

?TRG_50_0

Om SMS-meddelandet börjar med:

!TRG_01/01_0…
Du kan avbryta det genom att skicka detta SMS-svar till enheten:
?TRG_0_0

Om SMS-meddelandet börjar med:
!CNF_01/01_0340…

Du kan avbryta det genom att skicka detta SMS-svar till enheten:
OBS! det finns två _ _ i slutet av Sms:et: __
?CNF_01/01_0347_0__

Sms:et för att avbryta skickas från din mobiltelefon, inte via Tracker hunter 6

Vad betyder Sms:en:

Skallalarm meddelande:

TRG_01/01_50…

Områdeslarm meddelande:

!TRG_01/01_0…

AGPS status meddelande:
!CNF_01/01_0340...

Obs! Tacker Hunter-applikationen använder inte dessa meddelanden. Om du får dem måste du skicka slutmeddelandet som beskrivs i "Snabbt svar"

Ytterligare information:

Om du misstänker att din GPS-enhet skickar meddelanden till ett annat telefonnummer kan dessa avbrytas från Tracker-support eller genom att skicka GPS-enheten till Tracker Service för programuppdatering och omprogrammering