Kartmaterial för Sverige har uppdaterats

Nytt!

Kartmaterial för Sverige har uppdaterats och förbättrats med bättre på kvalitet

Om du vill hämta kartmaterial för Sverige och vill se att du får de uppdaterade versionerna av dessa kartor:

• Öppna Huvudmenyn
  • Tryck på Inställningar
  • Tryck på Kartinställningar
  • Tryck på Radera kartrutor

När dessa steg är klara, och du öppnar kartan över Sverige, kommer de att laddas ner med det uppdaterade kartmaterialet som nu finns tillgängligt

Tracker licensen kan köpas från din lokala Tracker-återförsäljare

Kontaktinformation för alla Tracker återförsäljare hittar du här