Hur kan jag köpa en licens eller aktivera mer användartid till den?

Snabbt Svar:

Var köper jag min licens?
Kontakta din Tracker Återförsäljare

Hur aktiverar jag min licens (förlänger)

• När du har köpt en licens så har du fått en kod att förlänga tiden med
  • Öppna Licensinformation under Huvudmenyn i Tracker Hunter 6 välj "Förläng med registreringskod"

Mer information:

Hur förlänger jag min licenstid

• Öppna Tracker Hunter 6
  • På kartan trycker du på menyknappen längst ner i vänstra hörnet, eller dra fingret från vänster sida av skärmen och in mot mitten
  • Huvudmenyn öppnas
  • Tryck på Inställningar
  • Tryck sedan på Licensinformation som kommer upp i menyn
  • Tryck sedan på Förläng med registreringskod
  • Fyll i koden du köpt och tryck på aktivera

När du gjort dessa steg så ser du nu under "Licenskoden är aktiv" i samma meny (Licensinformation)
hur länge din licens är giltig

Om du inte hittar någon återförsäljare där du bor eller har andra problem med att förlänga din licens

kontakta oss eller skicka oss ett ärende

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner