Hur avinstallerar jag Tracker-appen från min telefon eller surfplatta?

Snabbt svar:

Du kan ta bort och avinstallera Tracker-appen precis som med andra appar på din telefon eller surfplatta:

Android:

iOS

Mer information:

OBS!

Avinstallation av applikationen påverkar inte licensperiodens utgång eller registreringen av Tracker Live på någon GPS-enhet som du har använt med Tracker Live

Alla mål, vägpunkter, hundar, gränser etc. sparas på Tracker's servrar

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner