Hur kan jag ta bort ett halsband från mål-listan eller radera det från Tracker-live?

Snabbt svar:

Du kan ta bort GSP-enheten från appens "Mål" -lista med både om du lagt in den med tittarkod och ägarkod.

För att avregistrera GSP-enhet från Tracker Live måste GSP-enheten ha lagts till med ägarkod lösenord


1. Hur tar jag bort hundens GPS-enhet från Mål-listan i Trackerappen?


  • Öppna målmenyn på höger sida av skärmen
  • Tryck på Alla mål
  • Tryck på namnet (inte ikonen) på halsbandet du vill ta bort


Nu är du inne i halsbandets inställningsmeny
Högst upp i den här menyn ser du en "Soptunna" -ikon

  • Tryck på "Soptunna" -ikonen för att ta bort detta mål från Tracker-appens "MÅL" -lista
  • Du kan lägga till det igen om det behövs med samma utdelningsnamn och lösenord
  • Målmeny -"plus" ikonen - "k på Tracker-live, lägg till



2. Om du vill avregistrera din GPS-enhet från Tracker Live-service


  • Tryck på "3 prickar" -ikonen i det övre högra hörnet i GPS-enhets "Inställningar" -> Tryck på: "Avregistrera"
  • Detta alternativ tar bort målet från din telefon /surfplatta men Avregistrerar det också från Tracker Live
  • Tracker Hunter 6 ger dig en varning för att se att du  verkligen vill göra det här


"VARNING: Du håller på att radera enheten permanent. Om du gör detta måste du registrera enheten igen från början. ALLA DATA FRÅN HALSBANDET KOMMER FÖRVINNA. Är du riktigt säker?"


  • Om du vill kan du registrera om GPS-enheten med Tracker Live
  • Mål "-lista ->" Plus-ikon "-> Välj:" Registrera en ny GPS-enhet "-> Välj:" Ange telefonnummer



Mer information:

När hundens GPS-enhet avregistreras från Tracker Live -service - Vilka andra effekter har det?


  • När det har avregistrerats raderas det utdelningsnamn och all relaterad information (inklusive lagrad återuppspelning)
  • Denna avregistrering påverkar inte licensen eller utdelningsnamnet etc. som din Tracker-app använder, endast halsbandet


Om den avregistrerade GPS-enheten lades till av flera jägare i Tracker Hunter 6 och ägaren av enheten avregistrerar den, kan den fortfarande förbli synlig på andra enheter som hade lagt till den före denna avregistrering, men målet kan inte visas längre på kartan och har ingen användning, så det bör tas bort genom att trycka på "Soptunnan" -ikonen


OBS!
Om GPS-enheten raderas från Tracker Live (avregistrerad) av ägaren till enheten, men andra som hade den på sin "Mål" -lista inte kan ta bort den eller om det inte finns någon "Soptunna" - ikon synlig att välja:

Du kan återställa och ta bort all lokalt lagrad information och inställningar för Tracker Hunter 6

Nästa gång du öppnar Tracker Hunter 6 uppdateras all data (inklusive allt på "Mål" -listan) från Tracker Live

All lagrad data raderas under och endast uppdaterad information synkroniseras.

När du återställer och raderar all lagrad data och inställningar påverkar inte din licensregistrering etc.



Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner 

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.