Tracker Hunter 6.3 släpps!

Tracker Hunter 6 ver. 6.3 är nu tillgänglig för nedladdning på Google Play och snart på App Store.

Vad är nytt:

• Nya kartor över Sverige släpps (1,4 2021)

Importera och exportera GPX filer Kompatibilitet med Garmin och många andra system, samt att spara och hämta egna eller hundspår senare i programmet

• Filexport: Alla mål-menyn> Välj mål (hund, egen position, fast punkt osv.)> Klicka på de tre punkterna längst upp till höger på skärmen> Gå till Dela> Dela som GPX-fil
  • Filimport: Öppna en GPX-fil med telefonens [filhanterare] eller [webbläsare] eller [Whatsapp] eller etc.> När du uppmanas att öppna programmet> Välj Tracker

Möjlighet att köpa förlängningstid för Artemis sim (tillgänglig för finska / svenska kunder) Internationella återförsäljare, se Tracker återförsäljare

• Alla mål> [välj hund]> Telia IoT / Tele2> Klicka för att börja köpa

Mer avancerade spår, transparens i spåret
T.ex. för att visualisera spåråldern kan du enkelt se vilket sätt hunden har sprungit. Ritar också prickar i spåret för att räkna ut hundens hastighet och spårlängd. Prickar ritas med exakta minutperioder för att hjälpa t.ex. av bedömning i jaktprov.

• Huvudmeny> Inställningar>Skärminställningar> Visa äldre spår som transparent
  • Huvudmeny> Inställningar>Skärminställningar> Rita prickar på svansen

Visa/dölj alla grupper alla grupper i gruppinställningar

Huvudmeny> Grupper> Aktiva grupper

OBS! När du slutar visa gruppen ser du inte dess medlemmar och de ser dig inte via gruppen

Öppen grupp
Du kan gå med i en grupp med en länk eller ett utdelningsnamn och lösenord utan att visas i gruppen. Används till exempel om du vill publicera ett evenemang till en stor grupp.

Huvudmeny> Grupper> [Välj grupp]> Klicka på ikonen "kugghjulet" längst upp till höger> Gratis inbjudan

Möjlighet att ta bort flera medlemmar från en grupp samtidigt

• Huvudmeny> Grupper> [Välj grupp]> Klicka på ikonen "kugghjulet" längst upp till höger>Ta bort medlemmar

OTA-uppdateringsalternativ för ren-sändare

• Alla mål> [välj ren]> SW-version> Om varningstriangeln visas Det indikerade att en ny version är tillgänglig för nedladdning> Klicka på den för att skicka uppdateringsförfrågan

Avsluta-knappen för att stänga av programmet> Huvudmeny> Avsluta

Andra korrigeringar och förbättringar

Se instruktionerna på "Hur kan jag uppdatera programmet?"

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner