Jag vill skicka min GPS-enhet till service / underhåll, hur gör jag?

Vi rekommenderar att du lämnar in din GPS-enhet för servis vartannat till vart fjärde år

Om din enhet behöver service, kontakta Tracker Service

Gäller det Artemis så kontakta Tracker Support

OBS!
Följande produkter servas inte längre:
Tracker TTA-310 serien (TTA-310x/TTA-310/TTA310i/TTA-310ia) Grå GPS-enhet, GPS-enhet med orange antenn (Tracker) eller en orange GPS-enhet med en separat GPS-mottagare ansluten till den övre delen av halsbandet (Pointer)

Äldre versioner av G400

Support (mjukvaruuppdateringar och underhåll) och drift av första generationens G400 GPS-enheter för har avslutats i maj 2021 (G400 kommer fungera begränsat under 2021 års jaktsäsong)

Undantaget är G400FI som är en nyare modell och kommer fortfarande tar emot programuppdateringar, service / underhåll och support

1st Generationens GPS enheter:

Tracker G400 v2.07, v2.08, v2.08i
Pointer Magnum v2.07 ja v2.08

Du kan ta reda på versionsnumret genom att öppna Tracker Appen gå till mållistan och trycka på namnet på enheten: "Version"

Versionsnummer är också antingen skrivet på GPS-enhetens chassi eller så kan det hittas på ett klistermärke: (versionsnummer i fetstil)

SW: G400.V2.07

Mer detaljerade instruktioner om hur du hittar versionsnumret för din GPS-enhet finns här

År 2021 kommer första generationens enheter att börja ha begränsad funktionalitet och det beror på att de är för gamla

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner