Vad är skillnaden mellan att ta bort en GPS-enhet från appens "Mål" -lista och "avregistrera"?

Snabbt svar: 


Ta bort en GPS-enhet från appens "Mål" -lista


Åtgärden påverkar inte GPS-enhetens Tracker Live-registrering


  • Öppna menyn till höger ("Mål" -lista")
  • Tryck på: "Alla mål"
  • Tryck på namnet (inte ikonen) för målet du vill ta bort
  • Detta öppnar målets egen "Inställningar" -meny
  • Högst upp i den här menyn ser du en "Soptunna" -ikon
  • Tryck på "Soptunnan" -ikonen för att ta bort detta mål från Tracker Appens "Mål" -lista



Vad betyder alternativet "Avregistrera"?


GPS-enheten tas bort från appens "Mål" -lista + från Tracker Live-registreringen


OBS!

Innan du avregistrerar, se till att din Tracker  är påslagen och ansluten till Tracker Live


  • Öppna menyn till höger ("Mål" -lista)
  • Tryck på: "Alla mål"
  • Tryck på namnet (inte ikonen) för målet du vill ta bort
  • Detta öppnar målets egen "Inställningar" -meny
  • Tryck på de tre punkterna i det övre högra hörnet
  • Tryck på avregistrera
  • Appen ger dig denna varning för att se till att du vill fortsätta med det här alternativet:

    VARNING! Du håller på att avregistrera ditt halsband permanent. Om du fortsätter behöver du registrera det på nytt. ALL DATA FRÅN HALSBANDET KOMMER FÖRSVINNA. Är du säker?

Mer information:   


När hundens GPS-enhet avregistreras från Tracker Live, Vilka andra effekter har det?


  • När det har avregistrerats raderas utdelningsnamn och all relaterad information (inklusive lagrad återuppspelningsinformation)
  • Denna avregistrering påverkar inte licensen eller utdelningsnamnet etc. som din Tracker-app använder


Om GPS-enheten används av två eller flera jägare i Tracker Appen samtidigt och ägaren av enheten avregistrerar den, kan den fortfarande förbli synlig på andra enheter som hade lagt till den före denna avregistrering, men målet kan inte visas på kartan längre och har ingen användning, så den bör tas bort genom att trycka på "Soptunnan" -ikonen



OBS!

Om enheten är avregistrerad från Tracker Live av ägaren till enheten, men andra som hade den på sin "Mål" -lista inte kan ta bort den eller om det inte finns någon "Soptunna" - ikon synlig:

Du kan återställa och ta bort all lagrad information och inställningar för Tracker Appen


Nästa gång du öppnar appen uppdateras all data (inklusive allt på "Mål" -listan) från Tracker Live


När du återställer och tar bort all lokalt lagrad information och inställningar påverkar det inte din licensregistrering för Appen etc. (Vägpunkter, gränser, mål mm finns kvar)



Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner