Jag har köpt en ny Tracker Supra, hur kan jag lägga till den i Tracker Hunter 6?

Snabbt svar:

• Öppna menyn till höger i kartvyn, dvs. "Mål-listan"
  • Detta kan göras med knappen i det nedre högra hörnet eller genom att dra fingret från höger kant till mitten av skärmen
  • Tryck på plusikonen (+)
  • Tryck på Tracker Easy
  • Tryck på LÄS QR-KOD
  • Telefonen kan fråga "Vill du ge Tracker behörighet att ta bilder och video?" -> Svara: "När du använder appen" eller "tillåt"
  • Ta ett foto av QR-koden på sidan av kartongen som Supran levererades i
  • Supran som du just registrerade visas i listan "Mål" i appen

Mer information om denna produkt finns på Trackers hemsida

Mer information:

Om QR-koden inte är tillgänglig (klistermärket slitet eller fläckig, etc.), vänligen kontrollera enhetens IMEI-kod (ett serienummer som börjar med 35xxxx) och antingen ring Traker Support eller skicka oss ett ärende så kan vi med hjälp av IMEI-koden kontrollera vad utdelningsnamnet och lösenordet för den GPS-enheten

Om du vill ändra visningsnamnet för målet (namnet som visas på kartan)

• Öppna menyn till höger i kartvyn, dvs. "Mål-listan"
  • Detta kan göras med knappen i det nedre högra hörnet eller genom att dra fingret från höger kant till mitten av skärmen
  • Tryck på "Alla mål"
  • Tryck på "Namnet" inte ikonen på din Supra
  • Halsbandets meny öppnas
  • Tryck på "Namn" i övre delen av menyn
  • Fyll i önskat namn och tryck på "OK"
  • I denna meny kan du också ändra Ägar- och Tittarkod på din Supra

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så kan vi ge dig mer detaljerade instruktioner