Tracker App för Google Wear OS - klockor (Beta - Utvecklingsversion)

Utvecklingsversionen (beta) av Tracker-appen är tillgänglig för Wear OS av Google-klockor. Kraven för appen är:

• Klockan du använder har operativsystemet "Wear OS av Google" och Google Play -store-appen.
  • Du har en Android-telefon med Tracker-appen installerad och aktiv licens i appen.

Så här använder du appen på din Google Wear OS-klocka:

1. Installera och registrera Tracker-appen på din Android-telefon  . Du hittar apparnas  användarhandbok här.
  2. Leta reda på Google Play -store på din klocka och installera Tracker-appen.
  3. Öppna appen på din klocka.  Tracker App på din telefon länkar till klockan och kartan visas på klockskärmen.

Notera! Vi erbjuder inte teknisk support för Tracker App Google Wear OS beta.