Varför använder Tracker hunter 6 inte SMS?

Snabbt svar:

Tracker Hunter 6 har inte behörighet att behandla textmeddelanden (SMS) direkt, eftersom ytterligare begränsningar av säkerhetsinställningar från Google inte längre tillåter tredjepartsapplikationer att ta emot / skicka textmeddelanden

Som ett resultat är tidigare använd SMS-spårning inte längre tillgänglig

På Apple iOS-enheter har det aldrig varit möjligt att använda SMS-meddelanden med Tracker hunter

Mer information:

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner