Varför kan jag inte spåra gamla Tracker TTA-310-serier, Pointer2008 GPS-enheter?

Snabbt svar:

Dessa äldre GPS-enheter i TTA-310-serien och Pointer2008 spårades med SMS-meddelanden och Tracker-applikationen har inte längre behörighet att behandla (läsa, skriva eller skicka) SMS-meddelanden

Anledningen till SMS spårning är inte längre lyckas:

Tracker Hunter 6 har inte behörighet att behandla textmeddelanden (SMS) direkt från appen, eftersom ytterligare begränsningar av säkerhetsinställningar från Google inte längre tillåter tredjepartsapplikationer att ta emot / skicka textmeddelanden

Som ett resultat är tidigare använd SMS-spårning inte längre möjlig

På Apple iOS-enheter har det aldrig varit möjligt att använda SMS-meddelanden med appen Tracker

Går det att spåra TTA-310i och TTA-310ia GPS-enheter via Tracker live?

Det är inte längre möjligt, eftersom kommandon för att starta spårning ska skickas via SMS, och även om du själv skickar meddelandet genom att skriva ett separat meddelande skulle applikationen inte längre kunna läsa GPS-enhetens svar på grund av ändringar gjorda av Google.

Vad händer om jag skickar min gamla GPS-enhet till Tracker Service, kan den fixas för att vara kompatibel med Tracker live?

Det är inte att rekommendera att skicka dessa halsband till Tracker Service, eftersom de inte kan göra något åt dessa halsband när det gäller SMS-spårning och de kan inte heller göras kompatibla med Tracker Live, och under lång tid har det inte varit möjligt att beställa nya reservdelar till GPS-enheter som är så gamla

Mer information:

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner