Vad betyder de olika ikonerna för Tracker-logotypen i meddelandefältet på din telefon?

Snabbt svar:

När du använder Tracker visas Tracker-logotypen i meddelandefältet högst upp på skärmen

Logotypen har följande utseende och betyder:

Betydelsen av ikoner från vänster till höger:

• 1. Ansluter till Tracker Live
  • 2. Ansluten framgångsrikt (allt är ok)
  • 3. Ingen anslutning till Tracker Live
  • 4. Problem med att ansluta till Tracker Live

Färglöshet beror på att nya Android-versioner och utvecklingsverktyg inte stöder användningen av färger i meddelandefältet

I situationer där den visar en av de två sista (steg 3 och 4), följ dessa instruktioner:

iOS
Android

Mer information:

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så kan vi ge dig mer detaljerade instruktioner