Vilka är http / https / UDP-portarna som används av Tracker-applikationen?

Snabbt svar:

Om telefonen eller surfplattan som Tracker-applikationen är installerad använder en WLAN-anslutning eller programmens internetanslutningar skannas och övervakas av enhetens säkerhetsinställningar / appar, och särskilt om en telefon eller surfplatta hanteras av företagets IT kan du behöva information om kommunikationsportarna som används av Tracker-applikationen:

80 (http)
443 (https)
4443 (https)
11000 (UDP)
11111 (UDP)
11121 (UDP)

More information:

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner