Hur fungerar skall på spåret?

Snabbt svar:

Följande instruktioner gäller Tracker enheter som börjar med programversion version1.25.00

Ritning av "skall på spåret" börjar:

• När hunden har skallat minst fyra gånger under de senaste 10 sekunderna

Ritning av "skall på spåret" slutar:

• När hunden inte har skallat på 10sek

Påverkan på beräkning av den totala skalltiden:

• Skalltiden beräknas i hela minuter, så även om bara en kort bit av linjen har ritats tas det med i beräkningen av skalltiden
  • Enheter med SW v1.25.00 så beräknas "Hundens skall" / "Skalluppehåll"  och skalltid av Tracker enheten, så det spelar ingen roll vad du har satt för uppdateringsfrekvens på enheten

Mer information:

Du kan ändra tjockleken och färgen på "Skall på spåret" via dessa inställningar:

• I kartvyn trycker du på knappen i det nedre vänstra hörnet eller dra fingret från vänster sida av skärmen till mitten av kartan
  • Huvudmenyn öppnas
  • Tryck på "Inställningar" längst ner i menyn
  • Tryck på "Skärminställningar
  • Scrolla ner till "Välj typ av linje vid skall"
  • Välj önskat spår

Instruktioner för justering av skallkänsligheten för Tracker enheten finns i den här guiden

Justering av skällkänsligheten för äldre enheter 1:a generationen (t.ex. G400) beskrivs i den här guiden

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner