Tracker Hunter 6.5 finns tillgänglig för nedladdning

Förbättrad Safety- funktion

-Förbättrad säkerhetsfunktion för att anonymt se alla Tracker-, Ultracom- och B-bark användare på kartan som har säkerhetsfunktionen påslagen. På samma sätt visas du också anonymt på deras kartor.

Hundens Safety- funktion

Tillagd hundsäkerhetsfunktion, som gör att hunden kan visas anonymt för alla användare inom ett avstånd av två kilometer som också har säkerhetsfunktionen påslagen.

Mer information om "Tracker Safety" och Hund Safety" hittar du HÄR!

Andra förändringar

Mindre tekniska förbättringar