Hur sparar man ett spår som en linje i Tracker -appen?

Snabbt svar:

Du kan spara spåret som en linje i Tracker Hunter 6 genom att exportera och importera tillbaka den som en GPX -fil till appen. Linjen kommer att lagras permanent på kartan tills du tar bort den.

Så funkar det:

I Tracker-appen, välj "Alla mål" välj det mål (halsband) som du vill spara spåret ifrån. I det övre högra hörnet (tre punkter) välj "Dela", välj att "Dela en GPX fil", välj start och slut tid, tryck "OK" .Sedan kan du dela filen via tillexempel WhatsApp eller mail.

För att importera tillbaka> öppna GPX -filen och välj alternativet att öppna den med TH6> Spara som linje eller som område (inaktivera område om du vill spara som linje)> Gå till Appens huvudmeny> Alla mål> Mina vägpunkter> och rulla ner så hittar du filen> Klicka> så ser du linjen sparad på kartan.

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så att vi kan ge dig mer detaljerade instruktioner