Arrangemang och tävlingar med Tracker

1. Ställ in en grupp för tävling i Tracker Hunter 6 enligt följande:

• Svep från höger sida av skärmen in mot mitten för att öppna menyn Mål
  • Tryck på "Alla mål"
  • Tryck på ikonen +
  • Välj "skapa ny grupp"
  • Skriv in utdelningsnamnet för den nya gruppen, t.ex. "Hundtavling2021" Observera att utdelningsnamnet inte får innehålla snedstreck, mellanslag eller å,ä,ö
  • Ge gruppen ett namn t.ex. "Hundtävling 2021"
  • Från inställningsmenyn i gruppen "Öppen grupp", välj "Tittarfunktion tillåten via länk"

2. Dela in gruppen i eventdeltagare och domare enligt följande:

• Klicka på "kugghjulet" i det övre högra hörnet för att komma åt gruppinställningarna
  • Välj "Bjud in vänner"
  • Välj "Dela som en länk"
  • Skicka länken till de personer du vill ska se gruppen. Genom att öppna länken kommer de till gruppen du skapade

OBS! Eventdeltagare kan också gå med i gruppen med gruppens utdelningsnamn och lösenord

3. Hundföraren lägger till hunden i gruppen enligt följande:

• Öppna en grupp som delas med dig, t.ex. från huvudmenyn -> menyn Grupper
  • Klicka på "kugghjulet" i det övre högra hörnet för att komma åt gruppinställningarna
  • Välj "Lägg till GPS-enheter"
  • Följ instruktionerna i appen för att lägga till den enhet du vill ha i gruppen

4. Dela gruppen till evenemangets åskådare/observatörer

• Gör de två första stegen i punkt 2
  • Tryck på "Dela som en öppen grupplänk"
  • Skicka en länk till de personer du vill, eller lägg den till exempel på din hemsida. Genom att öppna länken kommer de att kunna följa gruppen men kommer inte att synas i gruppen själva.
    OBS! Länken går inte att lägga direkt på Facebook eller Instagram

Mer detaljerade instruktioner för grupp Cross-tracking med Tracker finns här och instruktioner för Cross-tracking med UC Next -App här