Tracker Artemis 3.03.00-uppdatering finns nu tillgänglig

Programvaran installeras automatiskt, under de kommande dagarna

Artemis SW v 3.03.00 innehåller:

• Förbättring för anslutning i svagaste nätverksanslutning med extern antenn. Om extern antenn är trasig tar den här versionen över 10 minuter innan enheten får första anslutningen eftersom den först försöker alla nätverk innan den går in i den interna antennen. I sådana fall är det att föredra att användaren endast väljer intern antenn som används.
  • Några andra korrigeringar och förbättringar.