Kan man importera och exportera .GPX eller .JSON filer?

Snabbt svar:

Importera

Applikationen stöder för närvarande inte import av .JSON-filer (import)

Om detta blir möjligt i framtiden kommer vi att meddela och informera våra kunder om detta

• Öppna .GPX-filen på enheten där appen är installerad
  • Du kommer att få frågan vilken app du vill använda för att öppna .GPX-filen
  • Välj Tracker eller B-bark som applikation för att öppna filen

Om Tracker- eller B-bark-appen inte visas i urvalslistan men en annan app öppnas när du trycker på GPX-filen:

• Öppna telefonens inställningar
  • Öppna "Välj standardapplikationer"
  • Välj Tracker- eller B-bark-appen som standardapp för GPX-filer

Exportera

Du kan dela en eller flera vägpunkter, en sparad linje eller ett område som du har ritat, antingen som en länk eller i .GPX-format:

• Öppna menyn "Mål"
  • Tryck på "Alla mål"
  • Tryck på "Mina vägpunkter" längs upp
  • Tryck på namnet på vägpunkten, linjen eller området du vill dela
  • Målets inställningsmeny öppnas
  • Tryck på de tre punkterna längst upp till höger
  • Välj "Dela"
  • Nu kan du välja att dela direkt in i en av dina grupper eller som en länk eller .GPX-fil

OBS! För närvarande kan du inte välja flera vägpunkter samtidigt och dela dem direkt, du måste först flytta dem en i taget till en mapp:

• Tryck på namnet på vägpunkten, linjen eller området
  • I målets inställningar, tryck på "Mapp"
  • Du kan antingen välja en befintlig mapp eller skapa en ny mapp för att dela flera vägpunkter

Du kan sedan dela den mappen med allt innehåll, vägpunkter, linjer och områden som en länk eller .GPX-fil:

• Öppna menyn "Mål"
  • Tryck på "Alla mål"
  • Tryck på "Mina vägpunkter" längs upp
  • Tryck på namnet på mappen du vill dela
  • Mappens inställningar öppnas
  • Tryck på delaknappen längst upp till höger
  • Välj dela som länk eller GPX-fil

Du kan också kontakta Tracker Support eller skicka oss ett ärende om du stöter på oväntade problem eller felmeddelanden etc. så kan vi ge dig mer detaljerade instruktioner