Artemis - Uppdatering av mjukvaruversion och release notes

Artemis - Firmware version: v.4.00.00

Datum: 2022.9.23
Uppdatera innehåll:

• Ändringar av LED-ljusindikationer. Läs mer från denna länk.
  • Enheten uppdateras klart när, enheten har startats om 3 gånger utan inkopplad laddare och det är mer än 30 minuter mellan starterna, enheten är i ett bra mobilnätverk och batteriet har en hög batteristatus.

Notera!
Enheten laddar ner och installerar automatiskt nya programuppdateringar så snart de släpps
Därför kan du inte skicka själva uppdateringskommandot till Artemis via Tracker-appen