Tracker App och produktändringar för 2022

I juni 2022 lanseras en ny gemensam applikation för att hantera och spåra Tracker, Ultracom och B-Bark hundpejlar!

Nu kan du smidigt använda alla dina Tracker, Ultracom och B-bark enheter med en Tracker applikation. Den för med sig de bästa funktionerna från de gamla Tracker och Ultracom apparna. Den nya applikationen är mångsidig och lätt att använda och gör det möjligt att skapa grupper med Ultracom NEXT användare.

Den nya Tracker applikationen ersätter Tracker Hunter 6. Den gamla Ultracom appen kommer att stängas i 15.juni 2022 och användarna rekommenderas att byta till den nya Tracker applikationen.

Tracker appen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från Play- och Appstorebutikerna, från och med den 1 juni 2022. Mer information om de avancerade funktionerna i den nya appen kommer att publiceras senare i vår.

Licenspriserna för 2022 (nya Tracker och Ultracom NEXT):

12 månader: 745 SEK
1 vecka: 190 SEK
Teamlicens (3x årslicenser): 1650 SEK

För att använda alla funktioner i Tracker enheten och för att säkerställa optimal prestanda för Tracker G500, G1000, Supra, Super Boazu och Pointer Pro Magum enheter, kontrollera från enhetens inställningsmenyn i Tracker Appen att enheten är uppdaterad till den senaste programvaruversionen och om mjukvaran inte är den senaste, uppdatera enheten enligt instruktionerna i Tracker-appen

GPS enheter som är kompatibla med den nya Tracker-appen som kommer att släppas den 1 juni 2022:

Tracker och Pointer GPS enheter
Alla GPS enheter som kan uppdateras av dig som kund via internet och inte behöver skickas in på service för att uppdatera programvaran i enheten, är tillräckligt nya för att vara kompatibla med den nya Tracker-applikationen. Se till att din enhets programvara är uppdaterad! Mer detaljerade instruktioner för att uppdatera din enhet finns i den här artikeln

T.ex.
Tracker G400 och Pointer Magnum är inte kompatibla
Mer information om detta finns här
Tracker G500 v2.07 eller Pointer Pro Magnum v2.07 är inte heller kompatibla

Om du har en G500 v2.09 eller Pointer Pro Magnum v2.09 kan du skicka enheten till Tracker Service där den kan uppgraderas för att vara kompatibel med den nya Tracker-appen
Tracker Boazu GPS enheter
Av Tracker Boazu enheter kommer bara Super Boazu att fungera efter 1 juni 2022

Du skiljer Super Boazu från att den inte fäster bandet på GPS-enheten med skruvar, utan istället som visas här på denna bild:

Endast denna Tracker Super Boazu som visas på bilden ovan fungerar efter 1 juni 2022 och är kompatibel med den nya Tracker-appen

Vid behov, kontakta Tracker Boazus egen tekniska support och service
B-bark enheter
Alla B-bark enheter som du nu kan spåra med Tracker Hunter 6 och B-bark 6 kan också användas med den nya Tracker-appen som släpps den 1 juni 2022
Ultracom enheter
Följande Ultracom enheter är kompatibla med den nya Tracker-appen:

Ultracom R10 (alla modeller)
Ultracom Avius
Ultracom Novus
Dog-GPS TX114SN/ES
Dog-GPS TX112ES/SN

Mer detaljerade instruktioner för att uppdatera gamla Tracker Hunter 6 / B-bark till det nya programmet hittar du här

Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna om den nya Tracker-appen (klicka på ämnet för att öppna det):

Den gamla appen Den nya appenLicenserGPS-enheter och grupperVägpunkter