Ultracom - Uppdateringsguide och versioninformation

OBS! SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk (Gäller inte Avius).

Ultracom R10 Hybrid uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom R10 Hybrid programversion B6.1

Versiondatum: 2022.03.01

Uppdateringens innehåll

• Ändring av landsinställning korrigerad
  • Mätning av batterinivå korrigerad (enheten kan visa två olika batterinivåer)
  • Andra mindre korrigeringar och optimeringar

OBS! SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk.

Uppdatering med Ultracom Next eller Tracker appen:

1. Sätt i ett laddat batteri. Observera markeringarna (+) och (-) på batteriet och batterifacket.
  2. Vänta tills enhetens gröna ljus blinkar ständigt varje sekund. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund .
  3. Öppna appen och öppna huvudmenyn.
  4. Välj "Enheter" och tryck på din Hybrid enhet.
  5. Tryck på "Programuppdatering" ange bekräftelsekoden i det begärda fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen .
  7. När installationen är färdig återgår enheten till normal funktion
  8. För att uppdatera mottagaren:
    • Next: öppna huvudmenyn och välj inställningar.
    • Tracker: öppna huvudmenyn och välj enheter.
  9. Välj din VHF-mottagare och välj "Programuppdatering".
  10. Programmet ber om säkerhetskoden, ange koden i det angivna fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  11. Programvaran laddas när den gröna och blåa lysdioderna tänds samtidigt. Lysdioderna blinkar oregelbundet .
  12. Efter cirka fem minuter meddelar applikationen att programvaran har laddats ner och börjar överföra uppdateringen till mottagaren.
  13. Uppdateringen startar automatiskt när laddningen är klar. Den gröna lysdioden på mottagaren blinkar tätt under uppdateringen..
  14. När uppdateringen är klar blinkar lysdioderna på mottagaren normalt och anslutningen till den mobila enheten upprättas automatiskt. Mottagarens mjukvaruuppdatering är nu klar.
 Ultracom R10 uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom R10 programversion: B5.9

Versiondatum: 2021.1.13

Uppdateringens innehåll:

• Ultracom Global SIM-kortets fördröjningar vid operatorbyte åtgärdats.

OBS! SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk.

Uppdatering med Ultracom Next och Tracker appen:

1. Sätt i ett laddat batteri. Observera markeringarna (+) och (-) på batteriet och batterifacket.
  2. Vänta tills enhetens gröna ljus blinkar ständigt varje sekund. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund .
  3. Öppna Ultracom Next eller Tracker appen och öppna huvudmenyn.
  4. Välj "Enheter" och tryck på din R10 enhet.
  5. Tryck på "Programuupdatering" ange bekräftelsekoden i det begärda fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen .
  7. När installationen är färdig återgår enheten till normal funktion
Instruktion för Avius uppdatering och versioninformation

Ultracom Avius mottagarens programversion: 1.016

Versiondatum: 2021.1.13

Uppdateringens innehåll

• VHF-kommandon slumpmässiga fördröjningar eller problem med mottagningen fixat.

VHF-mottagarens uppdatering med Ultracom Next eller Tracker appen:

1. Installera det laddade batteriet i VHF-mottagaren.

2. Öppna huvudmenyn

• Next: välj inställningar.

• Tracker: välj enheter

3. Välj din VHF-mottagare i menyn och tryck på "Programuppdatering".

4. Följ instruktionerna på skärmen

5. Programvaran laddas när de gröna och blå lysdioderna lyser samtidigt. Lysdioderna blinkar till oregelbundet.

6. Efter cirka 5 minuter meddelar applikationen att mjukvaran har laddats ner och startar uppdateringen till mottagaren.

7. Uppdateringen startar automatiskt när laddningen är klar, och den gröna lysdioden på mottagaren blinkar ständigt.

8. När uppdateringen är klar, blinkar lysdioderna på mottagaren normalt och anslutningen till den mobila enheten upprättas automatiskt. Mottagarens mjukvaruuppdatering är nu klar.

Ultracom Novus uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Novus programversion : 95.

Versiondatum : 2.6.2017

Uppdateringens innehåll :

• Förbättrad återhämtning från enhetsfall i Telia / DNA nätverksområdet.

OBS! Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

Uppdatering med Ultracom Next och Tracker appen:

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) -markeringarna.
  2. Vänta att enhetens oranga GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund.
  3. Öppna appen och öppna huvudmenyn.
  4. Välj "Enheter" och tryck på din Novus enhet.
  5. Tryck på "Programuppdatering" och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen.
  7. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.
 Hund-GPS (2011 och nyare) uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Hund-GPS programversion: 19

Versiondatum : 2020.2.24

Uppdateringens innehåll:

• Fixat: mätning av batterispänning
  • Fixat: GPS modulens funktion i batterisparläge

OBS! Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

Uppdatering med Ultracom Next och Tracker appen:

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) -markeringarna.
  2. Vänta att enhetens oranga GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund.
  3. Öppna appen och öppna huvudmenyn.
  4. Välj "Enheter" och tryck på din Hund-GPS enhet.
  5. Tryck på "Programuppdatering" och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen.
  7. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.