Tracker app – Google Wear OS Beta har nu avslutats

Betaversionen för Google Wear OS smartklockor i Tracker appen har nu avslutats.

Vi fortsätter att utveckla programvaran och kommer senare att ta med en fullständig version av applikationen till klockor, för våra användare att ladda ner.

Tracker applikationens betaversion för Google Wear OS har därför dragits tillbaka från marknaden och kan inte längre laddas ned. Den redan nedladdade applikationen fungerar fortfarande.

Tack till alla som deltog i betan.