Tracker app - App Användarnivåer

I tabellen nedan kan du hitta mer information om olika appanvändarnivåer för Tracker-appen (gratisanvändare, gratisanvändare + Tracker Active-enhet och helårslicens av appen):

App funktionerGratisanvändareGratisanvändare + Tracker ActiveTracker helårslicens
Kartor: Högkvalitativa kartor, lägg till egna vägpunkter se egen position och spår på kartan.
JaJaJa
Person safety: Du kommer anonymt att se på kartan alla Tracker- och Ultracom-användare upp till 2 km bort som också har Säkerhet påslagen. På samma sätt kommer du också att visas på deras kartor.
Ja
Ja
Ja
Groups: Möjlighet att gå med i Tracker- och Ultracom-grupper (och WeHunt-jakter) du kan se vägpunkter för dessa grupper. Din position visas för andra gruppmedlemmar.
Ja
Ja
Ja

Tracker Active enhetshantering: Tracker Active enhet kan hanteras av dig och

enheten visas på kartan. Du kan lägga till max 2 ytterligare administratörer för din enhet.

-
Ja
Ja

Hund och Varg Safety: Du kommer att se på kartan alla hundar av Tracker och Ultracom-användare upp till 2 km bort som har Hund Safety aktiverat. Du kan också

se alla Varg-observationer markerade av andra användare globalt.
-JaJa
Andra gruppmedlemmar och hundar: Visas på din karta.
--Ja
Ytterligare kartmaterial: Visas på din karta t.ex. Fastighetsgränser, Flygfoton, Jaktkartor.
--Ja

Hantering av alla Tracker-, Ultracom- och bbark-enheter: Alla dessa enheter kan

hanteras av dig och visas på din karta.
--Ja
Möjlighet att skapa grupper.
--Ja
Möjlighet att chatta med grupper.
--Ja