Global SIM-kortin jatkaminen

Saat viestin, kun laitteesi Global SIM-kortin käyttöaika on päättymässä. Kortin käyttöaikaa on suositeltavaa jatkaa, ennen kuin kortin käyttöaika päättyy. Ostettu käyttöaika menee aina entisen voimassa olevan käyttöajan jatkoksi.

Voit tilata jatkoa R10 laitteesi Global SIM-kortille verkkokaupastamme.

Huomaa, että kortin käyttöaika tulee jatkaa viimeistään 6kk kuluttua kortin käyttöajan päättymisestä tai kortti sulkeutuu pysyvästi.