Poro-GPS laitteen paikantaminen Tracker ohjelmalla

Poro-GPS seurantalinkin toiminta päättyy 31.12.2022. Tämän jälkeen seuranta tapahtuu Tracker sovelluksella.

Saat ladattua sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta hakusanalla Tracker. Asennuksen jälkeen rekisteröi sovellus käyttöön ja hanki käyttöaika Tracker verkkokaupasta

Laitteiden lisääminen sovellukseen

• 2015 ja sitä uudemmat laitteet lisätään laitteen sarjanumerolla
  • Jos laite on valmistettu ennen vuotta 2015 lisätään se kirjoittamalla laitteen puhelinnumero kansainvälisessä muodossa (esim. +358401234567)
  • Poro/Ren GPS laitteen sarjanumeron löydät laitteen tyyppitarrasta

Löydät Tracker ohjelmiston käyttöoppaan tästä linkistä. Lisätietoa Poro-GPS laitteen lisäämisestä ja paikantamisesta ohjelmalla löydät tästä linkistä kohdasta "Ultracom laite"