Active/Bark - Tilaukset ja My Account -tili

Tarvitset vain yhden Tracker Active/Bark kuukausi- tai vuositilauksen laitetta kohden ja tilaus laskutetaan automaattisesti kuukausittain tai vuosittain valitsemasi maksutavan (luottokortti tai lasku) mukaisesti. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa Trackerin My Account sivuilta. Maksut käsittelee Klarna.

Kun tilaat Tracker Active/Bark käyttöajan ensimmäisen kerran, luot samalla Tracker My Account tilin. Tilin käyttäjänimi on tilauksen yhteydessä käyttämä sähköpostisi. Voit kirjautua Oma tili -sivulle verkkosivustollamme tai napsauttamalla tätä linkkiä

My Account -sivulla näet kaikki Active-tilauksesi kaikista omistamistasi Active/Bark -laitteista ja voit halutessasi peruuttaa tilauksia. Jos et muista salasanaasi, voit nollata salasanan samalla kirjautumissivulla.

Jos haluat vaihtaa kuukausitilauksen vuositilaukseksi, tulee sinun ensin peruuttaa kuukausitilaus Tracker My Account sivulla ja sen jälkeen voit tehdä uuden tilauksen verkkokaupastamme ja valita tilausjaksoksi vuoden.

Huomaa, että mikäli peruutat tilauksen, mutta seuraava tilauskuukausi on jo alkanut on tilaus ehditty veloittaa ja laskuttaa sinulta. Tilaus on lopetettava ennen nykyisen tilauskuukauden päättymistä, mikäli palvelun ei haluta enää jatkuvan seuraavana kuukautena.

Jos olet vahingossa tilannut useita tilauksia samalle laitteelle tai sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme tästä linkistä.