Active/Bark - Prenumeration och Mitt Konto

Du behöver endast en månads- eller årsprenumeration per Tracker Active/Bark enhet och prenumeration kommer att faktureras automatiskt månadsvis eller årligen, baserat på den betalningsmetod du valt (kreditkort eller faktura). Betalningen sköts av Klarna och abonnemanget kan sägas upp när som helst.

När du beställer en Active/Bark prenumeration för första gången så skapar du ett Tracker Mitt Konto och kontots användarnamn är din e-postadress. Du kan logga in på Mitt Konto på vår hemsida eller genom att klicka på denna länk.

På Mitt konto kan du se dina prenumerationer på alla dina Tracker Active/Bark-enheter som du äger och vid behov avsluta din prenumeration. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du återställa lösenordet på samma inloggningssida.

Om du har beställt månadsprenumerationen och vill ändra den till årsprenumeration måste du först säga upp din nuvarande prenumeration och sedan beställa årsprenumerationen från vår webbutik.

Observera att abonnemanget måste avslutas innan innevarande prenumerationsmånad går ut – annars faktureras du för en ny månad.

Om du av misstag har beställt flera prenumerationer för samma enhet eller om det finns några frågor om din beställning, kontakta vår support.