B-Bark tuki ja huolto

Kuten aiemmin ilmoitimme, lopetamme b-bark GPS-laitteen huollon ja tuen 30.4.2023 alkaen. Suosittelemme hyödyntämään vaihtokampanjoitamme ja vaihtamaan vanhan b-bark GPS-laitteesi uudempaan Tracker GPS-laitteeseen. Lisätietoja käynnissä olevista kampanjoista löydät verkkosivuiltamme: www.tracker.fi.

b-barkin palvelin on toiminut moitteetta vuodesta 2013 ja sen on tarkoitus toimia metsästyskauden 2024 loppuun (28.2.2025 saakka). Huomaa, että pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän aikatauluun. Kiitos ymmärryksestäsi.