Tracker App - Installasjons-/oppdateringsinstruksjoner og versjonsmerknader

Tracker App-versjon 7.4.35

Dato: 19.3.2024

Utgivelsesnotater:

• Forbedringer og feilrettinger.

Når du installerer applikasjonen for første gang:
  1. Last ned den nyeste programvareversjonen fra Apple App Store eller Google Play Store ved å bruke søkeordet "Tracker"Minimumskravene for applikasjoner er Android 7.0 eller Apple iOS 11 eller nyere
  2. Ved første oppstart vil appen be deg om å logge på med Google- eller Apple-kontoen din og angi telefonnummeret ditt
  3. Hvis det gjelder en WLAN/Wi-Fi-enhet som ikke har sitt eget SIM-kort, skriv inn et telefonnummer som ikke tidligere har blitt brukt av Tracker-applikasjonen og som du kan motta en SMS-bekreftelsesmelding til.

Hvis du ikke har mottatt en SMS-bekreftelsesmelding:
    - Sjekk enhetstillatelsene på enheten din. Gi Google Play Butikk-appen og Google Play Services-systemappen tilgang til tekstmeldinger.
    - Sørg for at enhetens standardnettleser når du installerer Tracker-appen er Chrome. Du kan endre standardnettleseren til Chrome ved å følge denne Google-veiledningen.
    - Om nødvendig kan du tømme Google Play Services-systemappen og/eller Play Store-bufferen som instruert av Google.
    - Det samme problemet oppstår vanligvis ikke på iOS-enheter
  4. Når du mottar SMS-bekreftelsesmeldingen og hvis det er det samme telefonnummeret som telefonen din bruker, leser Tracker-appen den vanligvis automatisk, men hvis ikke, skriv inn bekreftelseskoden manuelt
Når du oppdaterer applikasjonen, bruker du:
  • Som standard kan appbutikken for enheten din kreve at enheten er koblet til et WLAN/WiFi-nettverk før du godtar å oppdatere apper gjennom appbutikken
  • Hvis apper på enheten din ikke oppdateres automatisk, kan du oppdatere en individuell app manuelt ved å følge Apples instruksjoner/Google instruksjoner.
  • Vennligst sjekk Apples instruksjoner og Googles instruksjoner hvis du møter noen problemer under installasjonen.
Når du overfører appen til en annen enhet (f.eks. fra gammel telefon -> ny telefon)
IKKE flytt appen til en ny enhet fra en skytjenestesikkerhetskopi, men utfør en ny ren installasjon!
  1. Installer appen fra App Store på den nye enheten
  2. Bruk den samme Apple/Google-kontoen du brukte til å installere den på den forrige enheten
  3. Alle appdataene dine som ble brukt med tidligere enhet/installasjon vil bli synkronisert med den nye installasjonen av appen
Får du f.eks. en feilmelding under installasjon eller applikasjonsimplementering:
  • Ta et skjermbilde (hvis mulig) når en feilmelding vises på skjermen
  • Send en støtteforespørsel
  • I støtteforespørselen din, ta med e-postadressen for Apple/Google-kontoen du brukte på den nye enheten under installasjonen
  • Hvis appen ble installert på en annen Apple/Google-konto på din forrige enhet, vennligst fortell oss hvilken Apple-/Google-konto du brukte under forrige enhet/installasjon
Hvis du migrerer fra en gammel Tracker Hunter 6 eller B-Bark-applikasjon
Når og hvordan du oppdaterer fra din gamle app til den nye Tracker-appen:
  1. Installer appen fra Google Play Store eller Apple App Store. Du finner programmet med søkeordet "Tracker"
  2. Åpne den nye appen. Appen vil be deg om å logge på med Google- eller Apple-kontoen din.
  3. Deretter vil et telefonnummer bli forespurt. MERK! Det er viktig å bruke nøyaktig samme telefonnummer som dukket opp i lisensmenyen til Tracker Hunter 6 eller B-bark-applikasjonen du brukte før! Hvis du skriver inn et annet telefonnummer, vil søket ikke finne den eksakte lisensen og informasjonen den brukte av den forrige appen!
  4. Den nye Tracker-appen henter automatisk følgende informasjon basert på telefonnummeret du har oppgitt:
  • Lisensinformasjon og utløpsdatoen for tjenestetidspunktet
  • Enheter du eier (de i den gamle appens målliste med eierens passord)
  • Grupper brukt i den gamle Tracker Hunter 6-appen og B-Bark-appen, bytter ikke automatisk over til den nye Tracker-appen. Brukere må da opprette nye grupper og deretter importere kartmarkører som følger:
  • Åpne gruppeinfo -> Trykk på: "Kartmarkører" -> Trykk på: Plusstegn -> Trykk på: "Importer fra gammel sporingsgruppe"
  • Din egen kartmarkering TH6. B-Bark-brukere må importere merkingene fra den gamle B-bark-appen ved å åpne hovedmenyen -> velg "Overfør markeringer". Appen genererer en kode som deretter kan legges inn i den nye Tracker-appen ved å åpne hovedmenyen -> kart -> kartmarkører -> trykk på pluss og og velg "Overfør markører fra gammel b-bark".
  • Kartplanleggerkart

Hvis du har problemer eller spørsmål om oppdateringsprosessen fra den gamle appen til den nye Tracker-appen, som ikke er besvart her i denne veiledningen, vennligst kontakt teknisk støtte ved å sende en støtteforespørsel