Active/Bark - Abonnementer og Min konto

Du trenger bare ett Tracker Active/Bark månedlig abonnement per enhet, og abonnementet vil bli fakturert automatisk månedlig, basert på betalingsmåten du valgte (kredittkort eller faktura). Abonnementet kan kanselleres når som helst etter eget valg. Betalingen håndteres av Klarna.

Første gang du bestiller et aktivt abonnement oppretter du en Tracker Min konto og kontoens brukernavn er e-postadressen din. Du kan logge inn på Min konto på vår nettside eller ved å klikke på denne lenken. På Min konto kan du se abonnementene dine fra alle Tracker Active/Bark-enhetene du eier, og om nødvendig kansellere abonnementet. Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille passordet på samme påloggingsside.

Merk at dersom du kansellerer bestillingen men neste bestillingsmåned allerede har startet, vil du motta og fakturere fra abonnementet. Abonnementet må avsluttes før inneværende abonnementsmåned slutter – ellers vil det bli fakturert fra deg.

Hvis du ved et uhell har bestilt flere abonnementer for samme enhet eller det er spørsmål om bestillingen din, vennligst kontakt vår kundestøtte.