Bestille en Tracker-lisens for en annen person (Tracker TEAM)

Åpne hovedmenyen og velg "Konto"

Fra kontomenyen velger du "Kjøp lisens" Appen åpner nettbutikken i nettleseren på telefonen din.

Velg "Norsk" som land og språk, og trykk deretter på "Apply."

Logg inn med den samme Google- eller Apple-kontoen som du har brukt til å logge inn i Tracker-appen. Hvis nødvendig kan du sjekke hvilken konto som er i bruk i kontomenyen til Tracker-appen.

Etter at du har logget inn, vil du se en skjerm som viser en liste over enhetene som er koblet til kontoen din, samt appens brukstid hvis du har brukt appen før.

Du kan legge inn en bestilling ved å velge "Få abonnement" nederst på siden. Hvis alternativet ikke er synlig, sveip nedover skjermen.

Hvis du vil abonnere på appbrukstid, velger du "App." For å abonnere på brukstid for en sporingsenhet, velger du "Enhetsabonnement." I denne veiledningen vil vi velge "App"

Velg varigheten på abonnementet; alternativene er 1 år eller 1 uke.

Du kan kjøpe abonnement for deg selv og en annen person ved å velge "Noen andre" Du kan også gjøre et kjøp kun for en annen person. Vær oppmerksom på at du må ha telefonnummeret som den andre personen bruker i Tracker-appen, som du kan sjekke i kontomenyen.

Telefonnumre må angis i internasjonalt format (f.eks. +47). Hvis du vil legge til flere numre, velg "Legg till et annet telefonnummer" Etter å ha skrevet inn numrene, velg "Få abonnement"

Neste trinn er å angi bestillingsdetaljene. Du kan også bruke en annen e-postadresse for bestillingsinformasjonen, der kvitteringen vil bli sendt. Angi kredittkortdetaljene dine, og velg "Start Trial" eller "Confirm Order" nederst. Vær oppmerksom på at hvis du allerede har gjenværende brukstid, tilhører de gratis dagene i begynnelsen av abonnementet den forrige bestillingen din.

Til slutt må du bekrefte betalingen i din nettbank. Etter å ha bekreftet betalingen, vil brukstiden bli aktivert i appen innen få minutter. Hvis du opplever problemer med betalingsbekreftelsen, anbefaler vi at du kontakter kundeservice hos nettbanken din.