Slutet på försäljningen av nuvarande RenGPS-enheter

Kära renskötare,


Vi vill informera er om viktiga förändringar angående våra renprodukter. Efter noggrant övervägande så har vi beslutat att sluta sälja vårt nuvarande sortiment av GPS-enheter för renar. Vårt lager av renenheter och relaterade tillbehör är slut.


Vad detta innebär för er:

  • Telefonnumret till vår renförsäljare har stängts. Om ni har några frågor eller behöver hjälp så kan ni kontakta oss via vår supportsida på support.tracker.fi. Vårt supportteam är redo att hjälpa er med eventuella frågor ni kan ha.
  • Vi erbjuder fortfarande SIM-kortsprenumeration för renenheter i vår onlinebutik. Se till att ni har tillräckligt med prenumeration för er enhet.
  • Vår enhetsservice och kundsupport kommer att fortsätta fram till den 1 maj 2025. Under denna tid ser vi till att enheterna fungerar optimalt och tillhandahåller er den nödvändiga supporten.
  • Service och support för enheterna kommer att upphöra den 1 maj 2025, men enheterna kommer fortsätta att fungera rent tekniskt efter det.

Även om försäljningen av vårt nuvarande sortiment av GPS-enheter för renar har avslutats, ser vi fram emot framtiden och de nya möjligheter vi utvecklar för positionering. Vi följer aktivt branschens utveckling och letar efter nya lösningar för våra kunder.


Tack för att ni är våra uppskattade kunder. Vi uppskattar vårt samarbete och hoppas att ni fortsätter att arbeta med oss även i framtiden.


Med vänliga hälsningar,


Tracker-teamet