Luna - Uppdatering av mjukvaruversion och release notes

Luna firmware-version 0054:00.02.00

Ändringar från version 00.01.00 till version 0054:00.02.00

Nya funktioner:

• Odometer / hundens arbetsdistansmätning: Denna funktion mäter avståndet som hunden har täckt när den flyttar sig 100 meter från en tidigare mätpunkt. Den mäter hur stort område eller avstånd hunden har utforskat eller arbetat i, inte den totala löpsträckan. Beräkningsmetoden är liknande den som används i Artemis- och G-seriens produkter. Om hunden befinner sig inom ett litet område blir avståndet kortare än den totala spårsträckan. Läs mer: Tracker-appens avancerade funktioner och Pro-läge.
  • Skälltidberäkning

Felsökningar och förbättringar:

• Mindre förbättringar av strömförbrukningen vid spårningsintervall på 2 minuter eller mer.
  • Förbättrad tillförlitlighet.

Kända begränsningar och problem:

• Flera funktioner kommer i senare uppdateringar.
  • Skälltid och odometer återställs när enheten stängs av. En funktion för att återställa dessa via appen kommer snart.
  • Uppdateringarna kan påverka batteriets livslängd i framtiden.
  • Enheten kan starta om av sig själv kort efter att den har stängts av (inom 60 sekunder).

Notera!

Uppdateringen görs automatiskt under de närmaste dagarna, några minuter efter att enheten har startat.