R10 sarja ja Avius - Laitteiden päivitysohjeet

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon (ei koske Aviusta).

R10/R10i Hybrid

R10/R10i Hybrid pannan ohjelmaversio: B7.9

R10/R10i Hybrid vastaanottimen ohjelmaversio: 1.021

Julkaisupäivä: 6.11.2023/21.12.2022

Pannan päivityksen sisältö:

• Parannuksia VHF:n toimintaan heikossa mobiilidataverkossa

Vastaanottimen päivityksen sisältö:

• Yhteyspainikkeen  toimintatilan muutos (alempi nappi): VHF laitteet käyttävät jatkossa vain yhtä uudempa Bluetooth Low Energy yhteystilaa, eikä käyttäjä voi vahingossa vaihtaa vanhempaan Bluetooth Classic -tilaan, joka ei ole enää käytössä.

Yleistä päivittämisestä:

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa Tracker ohjelma ja avaa ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Laitteet" ja valitse oma R10 Hybrid laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys"-valintaa. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivittämisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti. Voit nyt siirtyä vastaanottimen päivittämiseen.
  8. Vastaanottimen päivittäminen -> Tracker: avaa päävalikko ja valitse "Laitteet".
  9. Valitse VHF-vastaanottimesi ja valitse "Ohjelmistopäivitys".Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  10. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo palavat samanaikaisesti. LED-valot välähtävät hetkittäin.
  11. Ohjelma ilmoittaa n. 5 minuutin kuluttua, laiteohjelmiston ladatun ja aloittaa päivityksen siirtämisen VHF-vastaanottimeen.
  12. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vastaanottimen vihreä LED-valo alkaa vilkkumaan tiheästi.
  13. Päivityksen päätyttyä, vilkkuvat vastaanottimen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostuu automaattisesti mobiililaitteeseen. VHF-vastaanottimen ohjelmistopäivitys on nyt valmis.
R10/R10i

R10/R10i ohjelmaversio: B7.7

Versiopäiväys: 28.9.2023

Päivityksen sisältö:

• Korjattu, että laite voi yhdistyä Tracker palvelimiin.

Huom! Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

Päivitys Tracker ohjelmasta:

1. Aseta ladattu akku laitteeseen. Huomioi akun ja akkukotelon (+) ja (-) merkinnät.
  2. Odota että laitteen vihreä valo alkaa välkkymään sekunnin välein. Mikäli laite on yhteydessä satelliitteihin, välkkyy valo kolmen sekunnin välein.
  3. Avaa ohjelma ja avaa alakulmasta ohjelman päävalikko.
  4. Valitse "Laitteet" ja valitse oma R10 laitteesi.
  5. Napauta "Ohjelmistopäivitys". Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  6. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  7. Kun päivitys on suoritettu, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista automaattisesti.

Avius

Avius isäntälaitteen ohjelmaversio: 1.021

Versiopäiväys: 21.12.2022

Päivityksen sisältö

• Yhteyspainikkeen  toimintatilan muutos (alempi nappi): VHF laitteet käyttävät jatkossa vain yhtä uudempa Bluetooth Low Energy yhteystilaa, eikä käyttäjä voi vahingossa vaihtaa vanhempaan Bluetooth Classic -tilaan, joka ei ole enää käytössä.

VHF-vastaanottimen päivitys Tracker ohjelmasta:

1. Asenna vastaanottimeen ladattu akku ja käynnistä laite.

2. Avaa Tracker ohjelman päävalikko -> valitse "Laitteet"

3. Valitse VHF-vastaanottimesi ja valitse "Ohjelmistopäivitys".

4. Noudata ruudulla näkyviä ohjeita.

5. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo palavat samanaikaisesti. LED-valot välähtävät hetkittäin.

6. Ohjelma ilmoittaa n. 5 minuutin kuluttua, laiteohjelmiston ladatun ja aloittaa päivityksen siirtämisen vastaanottimeen.

7. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vastaanottimen vihreä LED-valo alkaa vilkkumaan tiheästi.

8. Päivityksen päätyttyä, vilkkuvat vastaanottimen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostuu automaattisesti mobiililaitteeseen. Vastaanottimenohjelmistopäivitys on nyt valmis.