Tracker Support

Vi har satt sammen en omfattende kunnskapsbase for å dekke ofte stilte spørsmål og vanlige problemer. Vennligst les først brukermanualen for enheten din og se om en løsning på problemet ditt kan finnes der eller du kan prøve å søke etter informasjon ved hjelp av kunnskapsbasens søkefunksjon, og hvis nødvendig, opprette en gratis støtteforespørsel.

Om det skulle være behov for akutt behov for hjelp, kan du opprette en forespørsel og ringe oss på +4741121927.

Merk! Om du har spørsmål om bestilling eller service, vennligst ta kontakt med oss ved å sende inn en forespørsel her. Teknisk telefonsupport kan kun hjelpe ved akutte tekniske problemer.