Servicekampanjer

Servicekampanje i perioden 15 mars – april 2024

Etter slutten av jaktsesongen er det alltid lurt å få enhetene dine vedlikeholdt før den kommende jaktsesongen.

I mars og april 2024 tilbyr vi servicepakker til spesialpriser. I tillegg til rabatterte servicepriser, vil vi dekke fraktkostnadene under kampanjen (verdi 290 NOK).

Samtidig med servicebestillingen kan du også bestille lisenser som du trenger i samme pakke.

Servicepakke 1

Kuva, joka sisältää kohteen Kuulokkeet, asuste, korvaläppä

Kuvaus luotu automaattisestiKuva, joka sisältää kohteen Kuulokkeet, headset, asuste, nappikuuloke

Kuvaus luotu automaattisesti

Basic service Tracker G-series, Supra og Artemis

Kampanje. pris 1900 NOK Normal pris 2150 NOK

Pakken inkluderer enhetsdeksel, batteri, antenne, halsbånd, programvareoppdatering og arbeid.

HUSK Å BESTILLE LISENS FOR ENHETENE SAMMEN  MED SERVICEN.

Lisens pakke 1

Pris: 950 NOK

Lisenspakke 1 inkluderer 1 års tilgang til Tracker-applikasjonen.

Lisensen leveres som en kode som du legger inn i din app.

Linsens pakke 2

Pris 325 NOK

Lisenspakke 2 inkluderer 1 års tilgang til Artemis sim, Global sim eller Tele 2 simkort i hundeenheten.

Lisensen til hundeenheten aktiveres på simkortet til hundeenheten under service.

Lisens pakke 3

Pris: 1277 NOK

Lisenspakke 3 inkluderer 1 års tilgang til appen og 1 års tilgang til Artemis sim, Glopal sim eller Tele 2 simkort

App lisensen leveres som kode som kunden legger inn i sin applikasjon.

Lisensen til hundeenheten aktiveres på simkortet til hundeenheten under service.

Instruksjoner for kundene av tjenesten og lisenspakken

1. Inkluder kontaktinformasjon og service- og lisenspakkenummeret du vil bestille i pakken. For eksempel vil: Jeg bestille service pakke 1 og lisens pakke 3

2. Husk også å nevne eventuelle problemer med enheten hvis du vet om noen. f.eks.! Enheten starter ikke osv.

3. Fyll inn kundetilbakemeldingsinformasjonen og du vil motta et trykt adressekort i pakken.

Tjenestene faktureres gjennom Klarna. Når tjenesten er fullført, vil du motta en Klarna betalingslenke for tjenesten, som du må godta. Når betalingen er godkjent sender vi enheten tilbake til deg.

Andre tjenester enn de som er inkludert i tilbudspakken utføres normalt til en timepris på 80 € / time + deler Min. arbeidsavgift er 40 € (0,5 timers arbeidskraft). Hvis servicegebyret overstiger 200 €, vil vi kontakte kunden for å godkjenne reparasjonskostnadene