Gjøre en bestilling i den nye nettbutikken

Åpne hovedmenyen og velg "Konto."

Fra kontomenyen velger du "Kjøp lisens." Appen åpner nettbutikken i nettleseren på telefonen din.

Velg "Norge" som plassering og språk som "Norsk", og trykk deretter på "Apply."

Logg inn med den samme Google- eller Apple-kontoen som du har brukt til å logge inn i Tracker-appen. Hvis nødvendig kan du sjekke hvilken konto som er i bruk i kontomenyen til Tracker-appen.

Etter at du har logget inn, vil du se en skjerm som viser en liste over enhetene som er koblet til kontoen din og appbrukstiden hvis du har brukt appen før.

Du kan legge inn en bestilling ved å velge "Få abonnement" nederst på siden. Hvis alternativet ikke er synlig, sveip skjermen nedover.

Hvis du vil abonnere på appbrukstid, velger du "App." For å abonnere på brukstid for en sporingsenhet, velger du "Engetsabonnement." I denne veiledningen vil vi velge "App."

Velg varigheten på abonnementet; alternativene er 1 år eller 1 uke.

Velg om du vil abonnere for deg selv eller for noen andre. I denne veiledningen vil vi velge abonnement for personlig bruk. Velg "Meg selv" og trykk deretter på "Få abonnement."

Neste trinn er å angi bestillingsdetaljene. Du kan også bruke en annen e-postadresse for bestillingsinformasjonen, der kvitteringen vil bli sendt. Angi kredittkortdetaljene dine og velg "Start Trial" eller "Confirm Order" nederst. Vær oppmerksom på at hvis du allerede har gjenværende brukstid, tilhører de gratis dagene i begynnelsen av abonnementet den forrige bestillingen din.

Deretter må du bekrefte betalingen i din nettbank. Etter å ha bekreftet betalingen, vil brukstiden aktiveres i appen innen få minutter.

Hvis du støter på problemer med betalingsbekreftelsen, anbefaler vi at du kontakter kundeservice hos nettbanken din.