Ultracom Next ohjelman päättyminen

Tracker- ja Ultracom- tuotemerkkien yhdistymisen viimeisenä vaiheena sovellukset yhdistyvät täysin. Ultracom NEXT -sovelluksen lisenssimyynti päättyy 31.12.2022 ja ohjelma poistuu käytöstä 30.4.2023. NEXT -sovelluksen käyttäjät voivat jatkaa sovelluksen käyttöä normaalisti sen päättymiseen saakka, jonka jälkeen jäljellä oleva siirtämätön lisenssiaika siirtyy automaattisesti Tracker -sovellukseen.

Ultracom -tuotteiden käyttö, myynti, huolto ja kehitystyö jatkuvat normaalisti ja Tracker -sovellus tukee kaikkia laitteita. Sovellusten yhdistäminen ja siirtyminen yhteen ohjelmaan takaa tuotteiden ja sovelluksen saumattoman toiminnan ja kehityksen tulevaisuudessa.

Voit lukea lisää siirtymisestä Tracker ohjelmistoon tästä linkistä.