Ultracom NEXT - Next tilin siirtäminen Tracker ohjelmaan

Uuden Tracker-sovelluksen myötä Tracker ja Ultracom ovat vihdoin yhden sovelluksen alla, jolla voit seurata saumattomasti kaikkia Ultracom-, Tracker- ja B-bark-laitteita. Voit nyt yhdistää käyttäjätilisi Ultracom Nextistä Trackeriin ja siirtää merkinnät, käyttöaikasi, ryhmäsi ja laitteesi suoraan Tracker-sovellukseen.

 

Tracker ohjelman minimivaatimukset ovat Android 6.0 tai Apple iOS 11 tai uudemmat.

 

TOIMINTAOHJEET


Siirron jälkeen, koska laitteiden omistusoikeus ja jäljellä oleva käyttöaika siirtyvät Tracker-sovellukselle, on suositeltavaa käyttää jatkossa vain Tracker-sovellusta.

Huom: Jos käyttöaikasi on vanhentunut tai jos sinulla on jo ennestään Tracker-sovelluksessa käyttäjätili, jolla on voimassa oleva käyttöaika pidemmälle ajalle, ei Ultracom Next käyttöaikasi tällöin siirry Trackeriin.


Voit siirtyä Nextistä uuden Tracker ohjelman käyttäjäksi, noudattamalla seuraavaa ohjeistusta:

 1. Lataa ja asenna ohjelma Play-kaupasta tai Apple App Storesta. Löydät ohjelman hakusanalla Tracker.
 2. Avaa ohjelma. Ohjelma pyytää kirjautumaan sisään Google tai Apple tililläsi. Kirjaudu sisään omalla Google tai Apple tililläsi.
 3. Seuraavaksi sinua pyydetään liittämään puhelinnumerosi ohjelmaan. Liitä ohjelmaan sama puhelinnumero, jota käytät Nextissä (puhelinnumeron näkee myös samaisesta Nextin profiili-valikosta)
 4. Tracker ohjelma hakee automaattisesti Next tiliisi liitetyt:
  • Ohjelmiston käyttöajan
  • Omistamasi laitteet (huom. laitteen omistajuus siirtyy pois Next ohjelmasta, jolloin Nextissä sinusta tulee laitteen hallinnoija)
  • Koiraprofiilitiedoista koiran nimi ja rotu
  • Ryhmät ja ryhmämerkinnät
  • Omat merkinnät
  • Map Planner aineistot

 

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa tekemällä tukipyynnön.